Drieluik Bergen aan Zee

• Het Zee Aquarium
• Een P. W. Janssenpark in Bergen aan Zee?
• Ruim honderd jaar plannen

Drieluik Bergen aan Zee omslag

titel

Drieluik Bergen aan Zee

subtitel

Het Zee aquarium

Een P.W. Jansenpark in Bergen aan Zee?

Ruim honderd jaar plannen

schrijver

Maria Smook–Krikke

ISBN

ISBN 978 90 79221 02 8

omvang

80 pagina´s

prijs

€ 15,00

Uitsluitend via FriKey of diverse verkooppunten in Bergen nh te verkrijgen.

Social Media

Drieluik Bergen aan Zee is het eerste deel uit een nieuwe serie verhalen over de rijke culturele geschiedenis van onze regio. Veel indrukwekkende verhalen zijn er al over ons kleurrijke dorp gepubliceerd. In deze publicatie staan op het eerste gezicht kleine verhalen, maar toch verhalen die meer impact hebben gehad op ons dorp en haar inwoners dan men op het eerste gezicht zou vermoeden.

Het Zee Aquarium in Bergen aan Zee is al ruim 55 jaar een topattractie, toch wordt hier in de regio weinig aandacht aan besteedt. De hoogste tijd om hier verandering in aan te brengen!

Een P.W. Janssenpark in Bergen aan Zee? Dat de familie Janssen meer voor onze regio heeft betekend dan algemeen wordt aangenomen, wordt in dit verhaal onthuld.

Drieluik Bergen aan Zee - Vredeskerkje

Foto Pepijn de Waard

Bergen aan Zee Ruim honderd jaar plannen. Dit verhaal over alle plannen om Bergen aan Zee uit te breiden, is al eens in een kleine editie verschenen bij het 100 jarig bestaan van Bergen aan Zee. Omdat het voor een groter publiek interessant kan zijn, drukken we het hier nog eens af.

Quotes

Vorige week donderdag kreeg ik uit handen van Maria Smook-Krikke haar nieuwste boekje aangeboden, getiteld Drieluik Bergen aan Zee. Het is het eerste deel uit een nieuwe serie verhalen over de rijke culturele geschiedenis van onze gemeente.

Hetty Hafkamp, Burgemeester

Meer hierover op het weblog van de burgermeester

Publicatie in Heerlijkheid Bergen, 17 november 2010 – nr. 12